LOVERS.

“Laatst heb ik met mijn vriend een liefdesshoot gedaan op het strand. Het was onze eerste shoot en dat was best spannend. Het was een hele bijzondere en mooie ervaring. Ik raadt The Weddingshooters zeker aan!

– Larissa & Maarten

Tijdens de loveshoot vieren we jullie liefde! Het draait tijdens deze shoot echt helemaal om jullie. In elkaars ogen kijken, knuffelen, hand in hand lopen en vooral veel plezier maken staat centraal in deze shoot. Het is een moment om even stil te zetten voor een mooie herrinnering. We gaan naar een plek toe die voor jullie belangrijk is of een locatie die jullie aanspreekt. Tijdens de shoot verwachten wij niet dat jullie profesionele modellen zijn, wij begeleiden jullie in het poseren. De rest gaat vanzelf. Soms is iets simpels als samen hand in hand over een pad lopen terwijl ik het moment vastleg al super tof.

Vooraf spreken we 2 datums af met elkaar. Stel het weer zit niet mee op de eerste datum dat hebben altijd al de reserve datum vaststaan. De dag vooraf de shoot hebben we nog even contact hierover.

Reserveer op tijd een plekje, vanaf maart t/m oktober krijgen wij veel aanvragen binnen voor loveshoots. Dus zorg ervoor dat je ons op tijd bericht.

loveshoot boeken?

Zijn jullie enthousiast geworden en hebben jullie vragen over onze beschikbaarheid, of gewoon nieuwsgierig, stuur ons een berichtje. Dan zien we elkaar snel!

8 + 4 =

ALGEMENE INFORMATIE.

The Weddingshooters 

Adres: paddestoel 4a, 6905BM Zevenaar

Mail: info@weddingshooters.nl

Tel: 0636494343

KVK: 63027380

Dinsdag
11:00-16:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-18:00
Zaterdag
12:00-16:00
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten