Let’s meet!

Hey wat leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Tessa en Berend, inmiddels zijn wij acht jaar samen en wonen we in Zevenaar met onze Corgi Pleun.

The Wedding Shooters is geboren uit liefde voor fotografie en videografie, en naast onze liefde voor het vak is het ook ontstaan door liefde voor elkaar, als stel delen we onze passie. Als afgestuurd foto- en videograaf maken wij beelden voor bruiloften omdat we geloven dat dit een van de mooiste momenten in iemands leven is, en we willen deze momenten voor altijd vastleggen om te koesteren. Elk bruidspaar is anders en elke bruiloft is anders, dit maakt het voor ons zo fantastisch leuk om te mogen doen omdat we iedere keer een ander verhaal, jullie verhaal, mogen vertellen.

Wat ons uniek maakt is dat wij samen als stel het leven vieren, hierdoor hebben we een sterke chemie samen en weten we met een blik naar elkaar precies wat we bedoelen.

Onze stijl is warm, spontaan & liefdevol. Onze stijl is erop gericht om de liefde en de verbondenheid tussen jullie als bruidspaar en jullie gasten te vangen.

Wij geloven dat een bruiloft een unieke en persoonlijke gebeurtenis is en we vinden het belangrijk dat jullie als bruidspaar helemaal jezelf mogen zijn en de dag op jullie eigen manier mogen beleven. Wij als team zijn er om deze emoties te vangen en te bewaren voor de rest van jullie leven.

Onze bruidsparen waarderen onze professionele en spontane aanpak, en we zijn trots op de prachtige resultaten die we samen bereiken. Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen en innoveren, zodat we steeds de beste foto’s en video’s kunnen maken.

We leren jullie heel graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons thuis. Tijdens dit gezellige gesprek met een lekkere kop koffie of thee leren we elkaar gelijk een beetje kennen, kijken we mee naar jullie planning, beantwoorden we jullie vragen, vertellen we hoe wij te werk gaan en laten we jullie een aantal mooie albums zien en hoe je deze zelf mag samenstellen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie verhaal te mogen vertellen,

Met veel liefde,

Tessa & Berend 

 

Dingen waar wij blij van worden: 

Een heerlijke kopje koffie en of Cappuccino uit ons pruttelpotje
Nieuwe muziek ontdekken op Spotify
Op een vrije vrijdagavond een speciaalbier-avond
Het lezen van een goed boek in de tuin
Met blote voeten lopen over het strand

Spelletjesavonden met familie en vrienden
Een duik in het zwembad
Meebléren in de auto met onze favoriete bands
De eerste hap van een taartje
Het zien verschijnen van een nieuw blad aan een kamerplant
De geur van de zomer
Buiten wandelingen maken samen met Pleun
Een Netflix & chill avond
Tijdens de feestdagen samen zijn met familie
Het eten van een heerlijk Italiaans of Indonesisch gerecht
Samen reizen en nieuwe plekken ontdekken
Op een terrasje mensen kijken
Kamperen met de tent

JA, wij willen jullie op onze bruiloft!

Zijn jullie enthousiast geworden en hebben jullie vragen over onze beschikbaarheid, of gewoon nieuwsgierig, stuur ons een berichtje. Dan zien we elkaar snel!

9 + 11 =

ALGEMENE INFORMATIE.

The Weddingshooters 

Adres: paddestoel 4a, 6905BM Zevenaar

Mail: info@weddingshooters.nl

Tel: 0636494343

KVK: 63027380

Dinsdag
11:00-16:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-18:00
Zaterdag
12:00-16:00
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten